Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ποδηλάτες από Ελλάδα και Κύπρο μόλις μπαίνουν στο Ναύπλιο στα πλαίσια της Πανελλαδικής Παγκπριακής Ποδηλασίας , Ναύπλιο 23 Σεπτεμβρίου 2013.


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί πολίτες, συλλόγους, επιμελητήρια και επιχειρηματίες να στηρίξουν τη φιλανθρωπική προσπάθεια της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Πανελλαδική – Παγκυπριακή Ποδηλασία Αγάπης ξεκίνησε από την Κομοτηνή στις 1/9/2013 και θα τερματίσει στη Λεμεσό στις 11/10/2013, αφού θα έχει διανύσει 3,848 χλμ, και έχει σαν στόχο τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων , που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Για το σκοπό αυτό θα συλλέξουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν, προκειμένου αυτά να διατεθούν στις οικογένειες και τα άτομα που τα έχουν ανάγκη. Από τα είδη που θα συλλεχθούν τα 2/3 θα διατεθούν στους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το 1/3 σε πολίτες της Κύπρου.

Η έκφραση αλληλεγγύης, εκτός από την κάλυψη των άμεσων αναγκών των δοκιμαζόμενων κοινωνικών ομάδων, αποτελεί και το δείκτη ευαισθησίας και πολιτισμού της Ελληνικής κοινωνίας. Συνεπώς η επιτυχία της προσπάθειας εξαρτάται και από την προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά, αλλά και όλων μαζί.

 Η Ποδηλασία Αγάπης θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...