Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Καλαμάτα:«Καμπάνες» για διαρρήκτες με προτίμηση στα... Smart!

Smart ForTwo photographed in USA. Category:Sma...
 (Photo credit: Wikipedia)

Συνελήφθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και Ιανουάριο 


Ήταν άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά είχαν την ίδια αδυναμία και δρούσαν την ίδια περίοδο  στην ίδια περιοχή!

Ο λόγος για  δυο αλλοδαπούς διαρρήκτες αυτοκινήτων  με προτίμηση στα... Smart, που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο και Ιανουάριο στην Καλαμάτα και τώρα χτύπησαν γι' αυτούς οι «καμπάνες» της δικαιοσύνης!

Το Μονομελές Εφετείο  Καλαμάτας καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών έναν 29χρονο Αλγερινό που είχε βρει τρόπο να... ξανακλειδώνει τα αυτοκίνητα που παραβίαζε, αλλά στο τελευταίο -που χτύπησε τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα!- είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και ένα στικάκι με τις φωτογραφίες του! Μαζί με το ηχείο που έκλεψε, οι αστυνομικοί βρήκαν και τέσσερις τσάντες με ακριβά ρούχα που είχε κλέψει από το Smart μιας γυναίκας η οποία εργαζόταν σε γνωστό πολυκατάστημα της Καλαμάτας και κλοπιμαία από ένα τρίτο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας.

Το ίδιο χρονικό διάστημα δρούσε και ένας 22χρονος Ρουμάνος που  καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους  με αναστολή για τη διάρρηξη έξι Smart, μέσα σε ένα από τα οποία συνελήφθη αρπάξει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μερικά κέρματα. Την αναστολή την εξασφάλισε γιατί ένας αστυνομικός κατέθεσε ότι γνώριζε τις προσπάθειες που έκαναν η μητέρα του και ο Έλληνας πατριός του για να τον φέρουν στον ίδιο δρόμο, κάτι που αποδείχθηκε και από τη συμπεριφορά του όσο ήταν προφυλακισμένος!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...