Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Stephen Baldwin: Aπό το Hollywood στο Λουτράκι για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ!

Ο Stephen Baldwin, γνωστός σε όλους από την ερμηνεία του στο The Usual Suspects(1995), ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα...


Όπως διαβάζουμε στο Lcitynews o Stephen Baldwin, βρέθηκε στο Λουτράκι και απόλαυσε την ελληνική κουζίνα στην ταβέρνα "Καλλίγευστο". Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Stephen έχει επισκεφθεί στο παρελθόν ξανά τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα, την Μύκονο και τη λίμνη Βουλιαγμένης και τη θεωρεί πολύ όμορφη με φιλόξενους ανθρώπους και πολύ ωραία κουζίνα. Πριν φύγει μάλιστα ρώτησε τι είναι το τσίπουρο γιατί δεν το είχε ξανακούσει και ήθελε να δοκιμάσει!

Ήταν απόλυτα προσιτός στον κόσμο που ήρθε για να τον συναντήσει και αφού απόλαυσε τον παραδοσιακό μουσακά και άλλα ελληνικά εδέσματα, δήλωσε στο Lcitynews πως ήρθε στην χώρα μας στα πλαίσια της δημιουργίας ενός είδους ντοκιμαντέρ (σύμπραξη 3 εταιριών παραγωγής, 2 ελληνικών και 1 αμερικάνικης) που θα ονομάζεται "greek for a week". To εν λόγω εγχείρημα έχει σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα μιας και θα αναφέρεται στα βήματα που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...