Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ναύπλιο: Το… πνεύμα των Χριστουγέννων έσωσε νεαρή που έκλεβε ρούχα!

Μια 27χρονη Ελληνίδα προσπάθησε να «βουτήξει» τα ρούχα που της άρεσαν, ο επιχειρηματίας τη λυπήθηκε μέρες και την άφησε να φύγει χωρίς να καλέσει την Αστυνομία

Έχουν μάθει πια το κόλπο που χρησιμοποιούν διάφορες επιτήδειες για να... ξαφρίζουν ρούχα οι υπάλληλοι των καταστημάτων και τις παρατηρούν προσεκτικά, για να σιγουρευτούν ότι φεύγουν με τα… ίδια που φορούσαν όταν μπήκαν!

Έτσι υπέπεσε στην αντίληψη του ιδιοκτήτη ενός εμπορικού καταστήματος στο Ναύπλιο η προσπάθεια μιας 27χρονης Ελληνίδας να «βουτήξει» τα ρούχα που της άρεσαν. Στο δοκιμαστήριο όπου μπήκε τάχα για να προβάρει αυτά που διάλεξε, βάλθηκε να… κόβει τις ετικέτες και στην συνέχεια τα φόρεσε σαν να ήταν δικά της και έκανε να φύγει!

Όμως, ο καταστηματάρχης έκανε έλεγχο στο δοκιμαστήριο και, όταν είδε τις κομμένες ετικέτες, κόντεψε να πάθει… εγκεφαλικό! Αμέσως τη σταμάτησε και την υποχρέωσε να επιστρέψει τα αξίας αρκετών ευρώ ρούχα και η νεαρή ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, με τον ισχυρισμό ότι θα έδινε τα ρούχα σε συγγενή της που δεν είχε χρήματα. Ο επιχειρηματίας τη λυπήθηκε μέρες που είναι και την άφησε να φύγει χωρίς να καλέσει την Αστυνομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...