Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Κόκες, όπλα και παράνομος τζόγος: Συλλήψεις σε Λουτράκι και Σπάρτη

Ενας 51χρονος έλληνας συνελήφθη στο Λουτράκι καθώς, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρήκαν όπλα, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα ήταν κρότου, 421 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, δύο φορητούς πομποδέκτες στερούμενους αδείας αρμόδιας αρχής και 59 πακέτα λαθραία τσιγάρα.


Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των ελέγχων, για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν, σε χωριό της Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε συνεργασία με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, δέκα άτομα, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού ζάρια.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφετέρια 35χρονής, όπου διαπιστώθηκε να είχε επιτρέψει τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού ζάρια, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στους άλλους εννέα συλληφθέντες.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1.785 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...