Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου διαψεύδει πως πρωταγωνιστεί στο "ροζ" DVD

Παλαιοημερολογίτης δεσπότης που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κορινθίας είναι κατά τον μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ο «πρωταγωνιστής» του σεξουαλικού σκανδάλου, στοιχεία του οποίου υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της η εφημερίδα «Ακρόπολη».


Σε συνέντευξη του σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου, ο μητροπολίτης κ. Διονύσιος, μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, σημειώνοντας πως δεν είναι ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» του.


«Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου. Ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου» σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.

Ο κ. Διονύσιος αναφέρθηκε και στα δικαστικά μέτρα που έχει λάβει κατά της εφημερίδας η Ιερά Σύνοδος λέγοντας με νόημα «Τώρα λοιπόν η απόδειξη είναι στα χέρια τους».

Όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, ο ίδιος ο κ. Διονύσιος έχει κινηθεί νομικά και κατά ιστολογίου το οποίο αναφέρθηκε στο όνομα του σε σχέση με το σκάνδαλο. Την υπόθεση αυτή έχει αναλάβει δικηγορική εταιρεία στις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται και το ιστολόγιο.

«Δεν μπλέξανε με καλό παιδάκι σε αυτόν τον τομέα» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως από την στιγμή που αναγκάστηκε να μπει σε αυτήν την διαδικασία δεν έχει καμία πρόθεση να συγχωρήσει ή να κάνει πίσω.

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

«Μου έκαναν την μεγαλύτερη ευεργεσία» λέει με έμφαση στην ίδια συνέντευξη, ο μητροπολίτης Κορίνθου γι αυτούς που τον «χτυπούν» γιατί τον έκαναν, όπως είπε, να στραφεί προς τον Θεό.

«Και καθ΄ ο έχω δικαίωμα ως αρχιερεύς να του πω «Θεέ μου Συ ξέρεις». Για να μου απαντήσει «εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω. Είναι θέμα δικό μου να εκδικηθώ και θα ανταποδώσω». Θα τους δεις και θα τους λυπηθείς. Αλλά δεν το θέλω.» είπε ο μητροπολίτης Κορίνθου.

Ο μητροπολίτης Κορίνθου είναι πεπεισμένος πως η εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση αυτή προκλήθηκε ως «αντίποινα» στην στάση που έχει κρατήσει απέναντι στους Παλαιοημερολογίτες.

Είπε μάλιστα πως άνθρωπος του περιβάλλοντος του, του ανέφερε «πληρώνεις δεσπότη μου την άποψη σου και για τους Παλαιοημερολογίτες» ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως:

«Όσο νομίζουν αυτοί ότι με βλάπτουν τόσο περισσότερο φουντώνει η αγάπη των ανθρώπων και η αναγνώριση και γι αυτό θα πετύχουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Τους προειδοποιώ γιατί στο τέλος δεν θα ξέρουν αυτοί που θα κρυφτούν».

DOGMA.GR

1 σχόλιο:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...