Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Καλαμάτας ένας 33χρονος Σουηδός, μία 33χρονη Σύρια και τρεις Σομαλές, 28, 19 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί προσπάθησαν να ταξιδέψουν για το Μιλάνο της Ιταλίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 33χρονης Σύριας, την οποία συνόδευε ο 33χρονος Σουηδός, διαπίστωσαν ότι κατείχε πλαστό διαβατήριο ιρακινών Αρχών με επικολλημένη άδεια διαμονής Σουηδικών Αρχών, το οποίο και κατασχέθηκε καθώς και ένα πλαστό σουηδικό διαβατήριο, για το ανήλικο τέκνο της.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 19χρονης και της 21χρονης, τις οποίες συνόδευε η 28χρονη, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ένα πλαστό ολλανδικό διαβατήριο και μία πλαστή ολλανδική ταυτότητα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, στην πρώτη περίπτωση ο 33χρονος είχε μεταφέρει την 33χρονη και το ανήλικο τέκνο της από την Αθήνα με σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μιλάνο της Ιταλίας κάτι που συνέβη και στην δεύτερη περίπτωση με την 28χρονη να μεταφέρει στην Καλαμάτα τις άλλες δύο ομοεθνείς της, επίσης από την Αθήνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...