Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Κρυονέρι Κορινθίας: Εκοβαν ελιές για ξύλα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν, προχθές (23-12-2013) το απόγευμα, στο Κρυονέρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο αλλοδαποί, ένας 24χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμα ένα συνεργό τους.


Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές το απόγευμα, στο Κρυονέρι Κορινθίας, αφού πήγαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, έκοψαν -5- ελαιόδεντρα, τα οποία στη συνέχεια τεμάχισαν και φόρτωσαν την παραγόμενη από αυτά ξυλεία σε φορτηγό όχημα, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμα ένα άτομο, τους δύο τελευταίους μήνες στο Κρυονέρι Κορινθίας, είχαν κόψει συνολικά από τέσσερα (4) αγροκτήματα ιδιοκτησίας ημεδαπών, άλλα -7- ελαιόδεντρα, αφαιρώντας την παραγόμενη από αυτά ξυλεία.

Κατά τις έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητα ξύλων, βάρους -3- τόνων περίπου, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το φορτηγό όχημα και ένα γεωργικό μηχάνημα (αλυσοπρίονο), ως μέσα μεταφοράς και τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...