Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ’’

 Το Σάββατο  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη  εκδήλωση του προοδευτικού συλλόγου «ο Παλαμήδης» στην αίθουσα του Τριανόν, με την ευκαιρία του Εορτασμού της Ιστορικής Επετείου της  άλωσης  του Παλαμηδιού και  της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πολυφωνική  χορωδία του Δήμου Ναυπλίου υπό την διδασκαλία του Αρχιμουσικού κ. Θεοδόση  Αντωνιάδη ,κατόπιν ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γ. Μαντά ,τον δήμαρχο Ναυπλίου Δ. Κωστούρο ,τον πρόεδρο του συλλόγου Ναυπλιέων  ,ο ‘’ ΝΑΥΠΛΙΟΣ’’. 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής και Ιστορικός  κ. Γ. Τσίλης. Στο τέλος της εκδήλωσης όπως έχει καθιέρωση ο σύλλογος  τίμησαν για την προσφορά τους  ,την κα. Σούλα Παπαγεωργοπούλου ,πρόεδρο του συλλόγου των ατόμων με αναπηρία στην Αργολίδα (ΑΜΕΑ)  και τον πατέρα Ελευθέριο Μίχο , για την κοινωνική του προσφορά, ιερέα της  ενορίας Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ο οποίος όμως δεν έκανε αποδεκτό τον τιμητικό έπαινο ,για λόγους που η σημερινή  οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ,δεν σηκώνει τέτοιους επαίνους ,μιας και το έργο του Ιερέα είναι να φροντίζει για τις πονεμένες ψυχές και τους απόρους της περιοχής του. 

Να σημειωθεί πως με αυτά τα λόγια που διάβασε ο πρόεδρος του συλλόγου στην επιστολή του Ιερέως ,ο κόσμος καταχειροκρότησε τον άξιο αυτό λειτουργό της πόλης Ναυπλίου. 

Το συσσίτιο της ενορίας λειτουργεί καθημερινά δίνοντας την ευκαιρία σε 150 ανθρώπους να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. 

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν , ο πατέρας Μάρκος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αργολίδος , ο διοικητής του ΚΕΜΧ κ. Λ. Κακαβάς ,ο λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος,  ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος ,ο τέως βουλευτής Γ. Τσούρνος ,ο πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων κ. Χ. θεοδωρόπουλος  , η πρόεδρος των ΑΜΕΑ κα Σ. Παπαγεωργοπούλου , ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλίου κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος  και ο δημοτικός σύμβουλος Β. Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...