Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σχολές Γονέων στην Τρίπολη, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ


Σχολές Γονέων στην Τρίπολη, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αρκαδίας. Το Κέντρο Πρόληψης ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν τρεις ομάδες. Η 1η ομάδα, με θέμα «Αφού δεν υπάρχουν δράκοι» απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στο Νηπιαγωγείο και στις μικρές τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Συντονίστρια της ομάδας είναι η Αναστασία Μπεντεβή, κοινωνιολόγος, σύμβουλος Σχέσεων και Οικογένειας.

Η 2η ομάδα, με θέμα «Κερδίστε τους εφήβους» απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στην προεφηβεία και εφηβεία (Ε΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου). Συντονίστρια της ομάδας είναι η Ιωάννα Σίδερη, ψυχολόγος. Η 3η ομάδα, με θέμα «Διαδίκτυο… ασφαλώς» θα ενημερώσει τους γονείς για τη χρήση του Διαδικτύου, με τους κινδύνους αλλά και τα πλεονεκτήματα του. Συντονίστρια της ομάδας είναι η Φωτεινή Τραχανά, κοινωνιολόγος.

Η επεξεργασία των θεμάτων θα γίνει με ενεργητικές μεθόδους διδασκαλίας, βασιζόμενη στο βιωματικό μοντέλο μάθησης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης, Αποστολοπούλου 2 και στο τηλέφωνο 2710 235243, πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...