Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

TEDxKalamata: Ένα τοπικό προϊόν κατακτά την παγκόσμια αγορά


Ο Χρίστος Παπαδημητρίου μας εξηγεί πως κατακτά την παγκόσμια αγορά ένα τοπικό προϊόν. Στις 14 Δεκεμβρίου «φυτεύει μαζί μας το σπόρο» στη σκηνή του TEDxKalamata. 

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1980. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατόπιν εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης Παπαδημητρίου ΧΚ ΑΒΕΤ.

Αρχικά ανέλαβε τις πωλήσεις του Βαλσαμικού ξιδιού Καλαμάτας Παπαδημητρίου, του πρώτου βαλσαμικού ξιδιού που παράχθηκε στην Ελλάδα, και παράλληλα δημιούργησε και λανσάρισε τη σειρά καινοτόμων μεσογειακών μουστάρδων Balsamon.

Σήμερα, από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, έχει διευρύνει σημαντικά την γκάμα των παραγόμενων προϊόντων της εταιρείας, έχει αναπτύξει τις εξαγωγές σε 28 χώρες και το Βαλσαμικό Παπαδημητρίου κατέχει την 1η θέση σε πωλήσεις βαλσάμικου ξιδιού στην Ελλάδα.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ελεύθερη κατάδυση, συμμετέχοντας παράλληλα στη διοργάνωση 2 Παγκόσμιων πρωταθλημάτων στην Καλαμάτα, με το ψάρεμα και τα ταξίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.tedxkalamata.com
www.facebook.com/tedxkalamata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...