Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σύλληψη τριών για ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου στην Καλαμάτα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραξε ένοπλη ληστεία στις 6 Αυγούστου 2012, στον Άρι Μεσσηνίας, σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, από τον οποίο απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 6.195 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή συντάξεων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 47, 22 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας και οπλοκατοχής.

Επιπλέον, ο 47χρονος κατηγορείται για ψευδή κατάθεση, άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής, υπεξαίρεση και κατοχή ναρκωτικών, κροτίδων και βεγγαλικών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 47χρονος, σε άλλο περιστατικό, στις 5 Απριλίου 2012, ενώ ήταν υπάλληλος των ΕΛΤΑ, είχε καταγγείλει ψευδώς ληστεία σε βάρος του, αποκομίζοντας έτσι το χρηματικό ποσό των 11.614,54 ευρώ.

Κατά τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, δεκαέξι φυσίγγια, επτά ναρκωτικά δισκία, τριάντα κροτίδες, πέντε κινητά τηλέφωνα και μία μοτοσικλέτα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος μιας 40χρονης Ελληνίδας, γιατί γνώριζε την ύπαρξη του όπλου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται κι ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...