Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αργολίδα: Σύσκεψη για την εγκληματικότητα

Ευρεία σύσκεψη για την εγκληματικότητα ,έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Νέα Κίο Αργολίδας, παρουσία των τριών βουλευτών του νομού καθώς και του τοπικού συμβουλίου της περιοχής. 

Η  σύσκεψη αυτή είχε μοναδικό θέμα την μεγάλη εγκληματικότητα και παραβατικότητα των αθιγγάνων  στην Κίο.  Στην σύσκεψη που έγινε τοποθετήθηκαν όλοι για το τι πρέπει να γίνει, αλλά και για την έλλειψη  αστυνόμευσης .

Με παρατήρησή του ο βουλευτής κ. Μανιάτης ,τόνισε πως περίμενε να είναι παρόν στην σύσκεψη και η αστυνομία . Ο βουλευτής κ. Ανδριανός επισήμανε πως  οι βουλευτές έχουν την δυνατότητα να παρεμβαίνουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο για τα θέματα του νομού τους και έφερε ως παράδειγμα την παρέμβασή του για το θέμα που είχε φέρει στην δημοσιότητα το χαμόγελο του παιδιού ,δηλαδή την πολύμηνη καθυστέρηση σε δίκες  που εμπλέκονται βιασμοί ανηλίκων και ιδιαιτέρως από  συγγενικά τους πρόσωπα κι όπου τελικά πέτυχε να εκδικαστεί μία τέτοια υπόθεση που αφορούσε το νομό μας. 

Από την πλευρά του  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοδέλας ,τόνισε πως η ελλιπής αστυνόμευση οφείλεται  στο ότι πολλοί αστυνομικοί δεσμεύονται σε υπηρεσίες φύλαξης επισήμων και άλλων ,οπότε δεν μπορούν να καλύψουν έτσι τις περιοχές τους.

Παρών στην σύσκεψη κι ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος κ.. Α. Χειβιδόπουλος , ο οποίος κι αυτός τόνισε την αναγκαιότητα άμεσων μέτρων για την περιοχή. Στην σύσκεψη αυτή που έγινε στο δημαρχείο της Κίου έδωσαν και το παρών τους και κάτοικοι από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...