Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο 3ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη

Με τις συνολικά 42 συμμετοχές για τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη, είναι βέβαιο ότι το θέαμα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο και στις 3 κατηγορίες, δηλαδή SPORT, OPEN και FORMULA SALOON. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει με τα ελεύθερα δοκιμαστικά το πρωί του Σαββάτου στις 10:30, ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει επίσης στις 10:30. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για τους θεατές είναι 8€, ενώ είναι δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τους ανέργους με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας.

Τέλος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό με προηγούμενη ανακοίνωση, η οικογένεια του Παναγιώτη Λιώρη σε συνεργασία με τον Σ.Ο.Α.Α. και την βοήθεια της START LINE αθλοθετεί δέκα (10) κράνη μοτοσυκλέτας στους θεατές που θα προσέλθουν με μοτοσυκλέτα στον Αγώνα Ταχύτητας της 3-4 Νοεμβρίου. 

Συμμετοχή στην κλήρωση θα έχουν όσοι παραλάβουν το ειδικό κουπόνι στην Πύλη του Αεροδρομίου. Η κλήρωση θα γίνει κατά την διάρκεια της απονομής των κυπέλλων του Αγώνα. στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης. Συμμετοχή στην κλήρωση θα έχουν όσοι παραλάβουν το ειδικό κουπόνι στην Πύλη του Αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...