Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Οι αδελφοί FINA στην 7η Χορωδιακή Συνάντηση


Οι αδελφοί FINA (Duo Fina), Γιάννης και Τάκης,  τίμησαν με την παρουσία τους και τα τραγούδια τους την 7η Χορωδιακή Συνάντηση που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ και ο Δήμος Άργους-Μυκηνών με την  ΚΕΔΑΜ.

Οι δίδυμοι καλλιτέχνες, τενόροι και πιανίστες, με καταγωγή από το Άργος, ξεκίνησαν μαθήματα το 1982  από το Ωδείο Άργους και έφτασαν στα ανώτερα μουσικά κλιμάκια αποφοιτώντας από το Εθνικό και Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών αποσπώντας  πρώτα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για τις ιδιαίτερες μουσικές τους ικανότητες, καθώς εκπλήσσουν με την ανατροπή και το χιούμορ τους στις εμφανίσεις τους, κοινό και μουσικοκριτικούς.

Είναι τιμή για τον τόπο μας να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση άνθρωποι που διαπρέπουν στους τομείς τους και είναι καθήκον μας να προβάλουμε με οποιοδήποτε τρόπο την πορεία της ζωής τους και του έργου τους, τόνισε  ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος στον χαιρετισμό του.­

Εκτός από τους αδελφούς Φίνα, ο σύλλογος  τίμησε και  τους περιφερειακούς  τηλεοπτικούς σταθμούς TV-SUPER και  MAX.


Στη Χορωδιακή συνάντηση πήραν  μέρος οι χορωδίες:

·        Παιδική Χορωδία  του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου.
·        Χορωδία Μουσικού  Ομίλου Μεγάρων με μαέστρο την κ. Μαριλία Ηλία.
·        Χορωδία Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου με μαέστρο τον κ. Σπύρο Χολέβα.
·        Χορωδία Συλλόγου «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» με μαέστρο τον κ. Κόντη Ιωάννη.

Το παρών τους έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Ι. Ανδριανός , ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ πατέρας Γ. Σελλής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Γκαβούνος, ο πρώην δήμαρχος Άργους κ. Παπανικολάου, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Κωτσοβός και άλλοι.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...