Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Τρεις παραστάσεις θα δώσει στην Καλαμάτα με το "10 cm up" της ομάδας Patari projet

Τρεις παραστάσεις θα δώσει στην Καλαμάτα η παράσταση "10 cm up" της ομάδας Patari projet με τη Μεσσήνια ηθοποιό Στέφη Πουλοπούλου.

Οι παραστάσεις ανεβαίνουν στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής στις 8, 9 και 10 Ιουνίου, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 9 το βράδυ.

To πείραμα πέτυχε, το κοινό ενθουσιάστηκε και η παράσταση “10cm up” συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και εκτός Αθηνών. Ξεκινώντας στην Αθήνα την άνοιξη του 2012, σε Baumstrasse και Βios (Βοb Theatre Festival), και συνεχίζοντας ως τον Μάρτιο του 2013 στην σκηνή του Rabbithole, η ομάδα Patari Project παρουσιάζει και στην Καλαμάτα την παράσταση, που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τεχνική “Platform”.

Οκτώ ηθοποιοί σε 3 εξέδρες δημιουργούν το σκηνικό, αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση, τους ήχους και τα οπτικά εφέ της παράστασης με μοναδικά εργαλεία το σώμα και τη φωνή τους. Τρεις  άντρες, 3  εποχές, 3  διαφορετικές και ταυτόχρονα ίδιες ιστορίες.

Το ’30 το ’60 και το σήμερα ζωντανεύουν  μέσα από ένα συναρπαστικό είδος θεάτρου. Κι όλα αυτά "10 cm up"… από το έδαφος.

Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου. Ηθοποιοί: Μαριάννα Βαρβιάνη, Γιάννης Διαμαντής, Μιχάλης Κουμαριανός, Θεοδόσης Κώνστας, Αγγελική Μαχαίρα, Στέφη Πουλοπούλου, Σάντυ Σπυρίδη, Εριφύλη Στεφανίδου, Υβόννη Τζάθα. Βοηθός Σκηνοθέτη Γιάννης Γιαννούλης. Κατασκευή σκηνικών Αγγελος Καρύδης. Φωτογραφία, σχεδιασμός – εκτέλεση αφίσας Κική Παπαδοπούλου. Διάρκεια παράστασης 50 λεπτά Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στοιχεία: http://www.facebook.com/patariproject.


eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...