Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 Ευρεία σύσκεψη για το λιμάνι του Ναυπλίου συγκάλεσε ο δήμος Ναυπλιέων σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 7.30 στο Βουλευτικό.


Στόχος ήταν να κατατεθούν απόψεις και να γίνει ένας διάλογος για το συνδυασμό χρήσεων της χερσαίας ζώνης, ώστε να εξυπηρετείται ο τουρισμός αλλά και οι καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.


Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι θεσμικοί φορείς αλλά και οι δημότες, ενώ πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών όρων για το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού.


Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σ. Αυγουστόπουλος, ο βουλευτής της Ν.Δ Γ.Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο λιμενάρχης Ναυπλίου Σ.Μαρίνος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π.Μπούκουρης,  ο τέως νομάρχης Αργολίδος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Α.Σαλεσιώτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α.Πουλάς και Γ.Λαπαθιώτη, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Αργολίδας Π. Μακρής, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί δημότες.


 Ένταση επικράτησε προς στιγμή μεταξύ του τέως νομάρχη κ.Σαλεσιώτη και του αντιπεριεφερειάρχη  Αργολίδας Χειβιδόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...