Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 
Εθελοντές, στρατεύσιμοι από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου και σπουδαστές από το τμήμα του Πανεπιστημίου του HARVARD στο Ναύπλιο μαζί με παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της πόλης την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 καθαρίζουν την παραλία της Καραθώνας από τα σκουπίδια. 

H 5 Ιουνίου έχει καθιερωθεί παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος κι ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετείχε  στην εκστρατεία « Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013» που για 18η συνεχή χρονιά, συντονίζει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, διοργανώνοντας εθελοντική δράση καθαρισμού στην παραλία της Καραθώνας 6 κμ από την πόλη του Ναυπλίου.


Οι εθελοντές, που πήραν μέρος στη διαδικασία καταγραφής, καθίστανται πολύτιμοι αρωγοί της εκστρατείας και συμμέτοχοι στην επιστημονική έρευνα που γίνεται μέσα από την συγκεκριμένη καταγραφή, που θα οδηγήσει στην αποτύπωση του ρυπαντικού φορτίου σε σημαντικό αριθμό ελληνικών ακτών, αλλά και στην εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων σχετικά με τις πηγές προέλευσης τους.


Επίσης το EUROPE DIRECT Ναυπλίου με την υπεύθυνη Άννα Μάντα συμμετείχε μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...