Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου κατά του Βουδούρη

«Πυρ ομαδόν» από στελέχη της ΔΗΜΑΡ κατά  του κ. Βουδούρη, ο οποίος συνεχίζει να διαφοροποιείται από τη γραμμή του κόμματος .

Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Μπάμπης Βακαλόπουλος, σε ανακοίνωσή του, στηλιτεύει τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βουδούρη και την κριτική που εκείνος ασκεί στους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη.

Επιτίθεται, ακόμη, στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ για το παρελθόν του, όταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφιζε το πρώτο μνημόνιο

«Είσαστε από αυτούς που "δέσανε" χειροπόδαρα τη χώρα μας στο μνημόνιο, αφού είστε από αυτούς που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο» αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Βακαλόπουλου.

Τον καλεί, επίσης, να σεβαστεί τα επίσημα εκλεγμένα όργανα του κόμματος και να σεβαστεί τις συλλογικές αποφάσεις.

Τέλος υπογραμμίζει «Έλεος πια! Αποφασίστε τι θέλετε, διότι δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε άλλο»

Αναλυτική η ανακοίνωση του Μπάμπη Βακαλόπουλου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τον κ. Βουδούρη από τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ (αλήθεια το ίδιο δεν έκανε και όταν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;).

Το μόνο κοινό που έχουν όλες είναι κριτική στη ΔΗΜΑΡ, μια κριτική που έχει ξεπεράσει τα όρια της κομματικής δεοντολογίας, μια κριτική που σκοπό έχει τη μόνιμη παρουσία  του στα ΜΜΕ.

Κύριε Βουδούρη να σας θυμίσω ότι είσαστε από αυτούς που "δέσανε" χειροπόδαρα τη χώρα μας στο μνημόνιο, αφού είστε από αυτούς που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Άραγε θυμάστε την εκδήλωση που διοργανώσατε πέρυσι στην Καλαμάτα με τον κ. Στουρνάρα  για να ενισχύσετε τη θέση σας για το μνημόνιο;

Κύριε Βουδούρη,  η ΔΗΜΑΡ έχει όργανα εκλεγμένα από το συνέδριό της και ως εκ τούτου θα πρέπει να σεβόσαστε τις συλλογικές της αποφάσεις.

Να σας θυμίσω, τέλος, ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στις 5-11-2012  ξεκινήσατε την ομιλία σας με το εξής "Συμφωνώ με την εισήγηση του συντρόφου Κουβέλη". Άραγε πως μέσα σε δύο μέρες αλλάξατε άποψη; Μήπως για να μπορείτε πάλι να έχετε πρόσβαση στα ΜΜΕ;  Έλεος πια! Αποφασίστε τι θέλετε, διότι δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε άλλο».

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...