Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Πως στήθηκε η ενέδρα για το φόνο του επιχειρηματία στην Αργολίδα - Έχουν σχέση αστυνομικοί;

Με... ραβδοσκόπους για τον εντοπισμό χρυσού συνεργάζονταν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που είχαν αναλάβει την ανακάλυψη μελών της "Αλ Κάιντα" - σε συνεργασία με πράκτορες του FBI και στην CIA - στην Αθήνα!


Σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα καταλήγουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν τις συνθήκες της εν ψυχρώ δολοφονίας, πριν από μερικές ημέρες, 50χρονου επιχειρηματία στο Ναυπλιο. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία το θύμα της δολοφονικής επίθεσης συνεργαζόταν με αστυνομικό διευθυντή, προϊστάμενο της επονομαζόμενης Ειδικής Ομάδας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας - λογοδοτεί μόνο στον εκάστοτε διοικητή της υπηρεσίας - που αναλαμβάνει να ψάχνει μέλη της Αλ Κάιντα κι άλλων διεθνών τρομοκρατικών δικτύων στην Ελλάδα σε συνεργασία με κλιμάκια της Αμερικανικής και της Βρετανικής Πρεσβείας όπως κι άλλων διπλωματικών αντιπροσωπειών στην χώρα μας.

Όπως έχει προκύψει από έρευνες αξιωματικών της ΕΛΑΣ ο προϊστάμενος της Ειδικής Ομάδας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κι άλλοι αξιωματικοί με υπηρεσιακά οχήματα εγκατέλειπαν τις έρευνες για τους διεθνείς τρομοκράτες και τριγυρνούσαν με υπηρεσιακά τζιπ στην Αργολίδα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος ψάχνοντας για χρυσό κι αρχαία αντικείμενα. Τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ συνόδευαν, πέρα από τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία και τον... ραβδοσκόπο ένας καθηγητής σωματικής αγωγής κι ένας διευθυντής εστιατορίου!

Εκείνο όμως που θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό είναι ότι οι συγκεκριμένες τυχοδιωκτικές αναζητήσεις των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των ιδιωτών πιθανόν σχετίζονται και με το κίνητρο της δολοφονίας του 50χρονου επιχειρηματία.

Η δολοφονία του 50χρονου σημειώθηκε στις 12 Ιουλίου στο σπίτι του που βρίσκεται έξω από το Ναύπλιο στην περιοχή Πυργέλα. Η ενέδρα στήθηκε στο σπίτι του και τον πυροβόλησαν με τέσσερις σφαίρες. Μία στον αυχένα, δύο στο κεφάλι και μία στην ωμοπλάτη. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης ήταν ιδιοκτήτης πολλών καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή της Αργολίδας ενώ διατηρούσε επαφές με ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων στην Αθήνα αλλά και με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για εγκληματικές ενέργειες.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που διερευνούν την υπόθεση έχουν λάβει καταθέσεις από τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί καμιά εσωτερική διοικητική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν οι ύποπτες ενασχολήσεις των ένστολων που υπηρετούν σε κρίσιμες υπηρεσίες! 
 
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...