Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ποδηλατάδα Ολλανδών φοιτητών στην Πελοπόννησο για την προσασία των Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς

Ολλανδοί φοιτητές με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, πήραν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς, ποσόν το οποίο θα παραδώσουν το Σάββατο στο Φορέα.

Διανύοντας με ποδήλατα την Πελοπόννησο και κάνοντας ποδηλατάδα 10 ωρών, από την Κόρινθο στην Πάτρα, έφτασαν χθες το βράδυ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και σήμερα στις 12 το μεσημέρι, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Λέγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φοιτητές αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία τους και για το ότι χρησιμοποίησαν το χόμπι τους, που είναι το ποδήλατο, για να φέρουν σε πέρας το σκοπό τους, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και την Ελληνική φιλοξενία.

Από την πλευρά του ο κ. Λέγκας ευχαρίστησε τους φοιτητές ποδηλάτες, χαρακτηρίζοντας τους ως τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας και της περιοχήσδ μας και δεν παρέλειψε να υποστηρίξει και το ποδήλατο, ως το καλύτερο μέσον μεταφοράς, γι’ αυτό και αναφέρθηκε στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μήκους 33 χιλιομέτρων στην Πάτρα, το οποίο βρίσκεται στη φάση της μελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...