Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο στο Λουτράκι

Συνελήφθησαν στο Λουτράκι, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου... τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες ηλικίας 26, 24 και 28 ετών και μία γυναίκα 25 ετών, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί ενέργησαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 55χρονου, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και να λειτουργούν, επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και δύο παιγνιομηχανήματα για τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «Φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ο 26χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος, η 25χρονη ως υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και ο 24χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης στο ένα από αυτά, ενώ αναζητείται ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα παιγνιομηχανήματα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των 1.878 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 28χρονου, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και να λειτουργούν, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα για τη διενέργεια μέσω σελίδας στοιχηματισμού, παράνομου στοιχήματος, που αφορούσε έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων. Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...