Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Δωρεάν Ίντερνετ στις παραλίες

Δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες και… ίντερνετ παρέχει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στις παραλίες της Νέας Κίου, του Κιβερίου, των Μύλων, του Τημένιου, της  Δαλαμανάρας και του Αγίου Παντελεήμονα, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών.

Εκτός αυτού στις συγκεκριμένες παραλίες ο Δήμος έχει εγκαταστήσει αλλαξιέρες, ντουζ και χημικές τουαλέτες για τη διευκόλυνση των λουόμενων, ενώ φροντίζει διαρκώς για τη διατήρηση της καθαριότητας.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν και οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι συμβάλουν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση του κόσμου με χαμηλές τιμές και ελκυστικά καταστήματα.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κρίγγος, «φέτος είναι η καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών από πλευράς επισκεψιμότητας των παραλιών μας».

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετείται ο κόσμος σε ένα όμορφο περιβάλλον με αυξημένες παροχές. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες και τουρίστες ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και οι επισκέπτες να φεύγουν ευχαριστημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...