Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Tην άλλη Δευτέρα 23 Ιουλίου πάει η παράδοση του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία, στο τμήμα Αλλαγή - Θουρία

Για την άλλη Δευτέρα 23 Ιουλίου πάει η παράδοση του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία, στο τμήμα Αλλαγή - Θουρία, μήκους 23 χιλιομέτρων.

Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, καθώς σε επιθεώρηση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες (στηθαία), που δεν εξασφαλίζουν κατά 100% την ασφαλή κυκλοφορία στο νέο δρόμο.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την παραμικρή εκκρεμότητα και να ακυρωθεί μια σημαντική προσπάθεια 4 χρόνων. Θα εξετάσουμε το δρόμο μέτρο - μέτρο», σημείωσε στην "Ε" στέλεχος του υπουργείου. Από το "Μορέα" παρατήρησαν ότι κατά την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν όλα τα τυπικά και διαδικαστικά ζητήματα με το υπουργείο, που αφορούν ελέγχους - επιθεωρήσεις, παραλαβές και υπογραφές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με την παράδοση του δρόμου, η διέλευση του οποίου υπολογίζεται σε 9 λεπτά, θα λειτουργήσουν και τα διόδια Αρφαρών, στο ύψος του Πηδήματος.

Οσον αφορά το δρόμο σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου με την οδό Ασπροχώματος - Μεσσήνης, κοντά στο αεροδρόμιο, ο χρόνος παράδοσής του βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Και αυτό γιατί λόγω της αυξημένης κίνησης του καλοκαιριού, οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου ενδέχεται να ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου, οπότε η παράδοσή του θα πάει πιο αργά, μετά το Σεπτέμβριο.


Γ.Σ./ eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...