Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ 9.000.000 από ΕΣΠΑ για το Δήμο Άργους-Μυκηνών

Καμπόσος Σχοινοχωρίτης Κρίγγος, λύνουν το πρόβλημα της αποχέτευσης Λέρνας

Μετά από πολλές προσπάθειες και πιέσεις προς το αρμόδιο υπουργείο και επικαιροποίηση της μελέτης από τον δήμο Άργους Μυκηνών  λόγω της «γνωστής» απένταξης του έργου, αλλά και της συμβολής της ΔΕΥΑΑΡΜ στην ολοκλήρωση του φακέλου, o Δήμος ανακοίνωσε  την δημοσίευση πρόσκλησης του ΕΠΕΡΑΑ και επιτέλους μέσω της ΔΕΥΑΑΡΜ θα υποβάλει τη σχετική πρόταση.


Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής: "Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή θα τύχει θετικής αξιολόγησης και σύντομα μετά την ένταξή του θα έχουμε την δικαιοδοσία να προχωρήσουμε σε δημοπράτηση του έργου.


Υπενθυμίζουμε την τεράστια περιβαλλοντική του αξία με υπερτοπικό χαρακτήρα αφού θα συμβάλλει στην προστασία των πηγών της Λέρνης που υδρεύεται όλος σχεδόν ο νομός Αργολίδας αλλά και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Επίσης μεγάλη η συμβολή του στην οικονομία των νοικοκυριών τα οποία αιμορραγούν οικονομικά για να συντηρούν το σημερινό σύστημα αποχέτευσης μέσω βόθρων. Τέλος η μεγάλη επένδυση που θα γίνει, τα χρήματα δηλαδή που θα «πέσουν» στον τόπο μας για την κατασκευή του θα ωθήσουν την τοπική οικονομία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...