Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η βροχή έβγαλε …βόλτα τα σκουπίδια στην οδό «Αρβάλη» στην Τρίπολη [Video]


Υπάρχει, δεν υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη, η εικόνα της οδού «Αρβάλη» δεν αλλάζει!



Στη γωνία των οδών «Γρηγορίου Ε'» και «Αρβάλη» υπάρχουν στη σειρά 8 κάδοι απορριμμάτων (ανακύκλωσης και μη), όπου καθημερινά δέχονται μεγάλο όγκο σκουπιδιών και ειδικά μαύρες σακούλες με απορρίμματα από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά.


Αδέσποτα ζώα στην προσπάθεια τους να βρουν κάτι για να φάνε τραβούν τις σακούλες, τις σκίζουν και αδειάζουν τα απορρίμματα μέσα στο δρόμο.

Κατόπιν αυτοκίνητα περνούν πάνω από τα σκουπίδια, τα πολτοποιούν, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να είναι στην κατάσταση που θα δείτε στο βίντεο.

Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο μέρες που βρέχει…

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχε επισημάνει το πρόβλημα ο επικεφαλής της μειοψηφίας Δημήτρης Παυλής, υποστηρίζοντας ότι το να βρίσκονται τόσοι κάδοι σε ένα σημείο δεν εξυπηρετεί, αντιθέτως δημιουργεί πρόβλημα ρύπανσης.

Η απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του υπευθύνου για τα σκουπίδια Κώστα Ταλούμη ήταν ότι έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση υπόγειων κάδων που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Βέβαια το πρόβλημα δεν παρατηρείται μόνο στη συγκεκριμένη γειτονιά, καθώς όποιος κάνει μια βόλτα ειδικά τα Σαββατοκύριακα στην πόλη θα δει ότι σκουπίδια μέσα στους δρόμους βρίσκονται και σε άλλες γειτονιές.

kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...