Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σαράντα συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αργολίδα και Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας, κατά την διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 374 άτομα και σε 340 οχήματα.


Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 94 άτομα και συνελήφθησαν 40 που κατηγορούνται, στην Αργολίδα, 4 Ρομά για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 432.176,08 ευρώ, τρεις για ναρκωτικά, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και πέντε αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν, ένας για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ένας για ναρκωτικά, δεκατέσσερις για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, έξι για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και τρεις αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 88 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 19 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, μία παράβαση για πλανόδιο εμπόριο και μία παράβαση για στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς 17 γραμμαρίων, επιτραπέζια ρουλέτα, τραπέζι για την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «TEXAS HOLDEM», τραπέζι για την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «BLACKJACK» και 1.892 μάρκες διαφόρων χρωμάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...