Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τρεις ηλικιωμένοι τα θύματα απατεώνα που παρίστανε τον εφοριακό

Από την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι, μόνο από τρεις ηλικιωμένους, ο 31χρονος απατεώνας είχε αρπάξει συνολικά ποσό το οποίο ξεπερνά τα 3.300 ευρώ


Τουλάχιστον τρία θύματα είχε εξαπατήσει τους τελευταίους δυο μήνες ένας νεαρός απατεώνας που δρούσε στη Μεσσηνία, παριστάνοντας τον εφοριακό που δήθεν θα τακτοποιούσε τις φορολογικές εκκρεμότητες των παιδιών τους και υποσχόταν… επιστροφή φόρου!


Από την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι, μόνο από τρεις ηλικιωμένους, ο 31χρονος απατεώνας είχε αρπάξει συνολικά ποσό το οποίο ξεπερνά τα 3.300 ευρώ! Πρώτο του θύμα ήταν μια ηλικιωμένη στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 11 Οκτωβρίου εξαπάτησε ακόμη δύο ηλικιωμένους στην Καλαμάτα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θύματα του αδίστακτου δράστη είναι πολύ περισσότερα και συνεχίζουν την έρευνα για να εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις, ενώ σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για απάτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...