Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σκλαβενίτης: Έρχεται στη Κόρινθο

Ο "κύβος ερρίφθη" για την αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία φαίνεται ότι αλλάζει τακτική και "ανοίγει" τις δραστηριότητες της εκτός Αττικής όπου παρέμενε πεισματικά, καθώς- σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες- αποφάσισε να δημιουργήσει δίκτυο καταστημάτων και εκτός Αθηνών.


Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προετοιμάζει εγκαίνια καταστήματος στη Χαλκίδα και αμέσως ανοίγει νέο κατάστημα στην Κόρινθο, στην Εθνική Οδό Κορίνθου- Κιάτου, σε εμπορικό κέντρο όπου και θα καταλάβει περί τα 5.000 τ.μ.


Σε αντίθεση με τα όσα μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ επενδύσεων με εξαγορές μικρότερων αλυσίδων, όπως Δούκας, Μπαλάσκας και Εxtra, ενώ οι πληροφορίες είναι ότι θα συνεχιστούν ανάλογες κινήσεις και στο άμεσο μέλλον. Οπως όλα δείχνουν, το δίκτυο της εταιρείας στα τελη της χρονιάς θα έχει φθάσει τα 100 καταστήματα από 85 που ήταν στα τέλη του 2012.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση χώρων εμπορικής υποστήριξης στην περιοχή της Κάντζας.

Στη δεύτερη φάση του σχετικού διαγωνισμού, έχουν προκριθεί δύο επενδυτικά σχέδια εκ των οποίων το ένα έχει υποβάλλει η Ι & Σ Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το πώς θα διαχειριστεί το ακίνητο, εφόσον το αποκτήσει. Τα σενάρια φαίνεται πως είναι δύο: είτε θα λειτουργήσει ένα ακόμη μεγάλο σούπερ μάρκετ, είτε ένα σύγχρονο κέντρο αποθηκών.



Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...