Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αρκαδία: Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

Δύο άτομα, ένας 28χρονος Ελληνας και ένας 30χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν την Κυριακή το μεσημέρι στην Παλούμπα της Αρκαδίας, επειδή -όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία- πραγματοποιούσαν συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα εν λόγω άτομα πραγματοποίησαν συναλλαγές με δύο παραχαραγμένα χαρτονόμισμα, σε ισάριθμα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας -και συγκεκριμένα στο Ράφτη και την Παλούμπα.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν -από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τα Αστυνομικά Τμήματα Δημητσάνας και Τροπαίων- οι δύο νεαροί εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν και 3 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, των 20 και των 50 ευρώ, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 379,6 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 28χρονου στην Τρίπολη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ -όπως επιπλέον προέκυψε-, ο 30χρονος Αλβανός διέμενε παράνομα στη χώρα.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...