Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κόρινθος: Οι «πελάτες» αντί για σεφτέ έκαναν... ληστεία

Σύμφωνα με την καταμέτρηση που έκανε η 37χρονη, οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ


Πίστεψε ότι θα έκανε σεφτέ η 37χρονη ιδιοκτήτρια ενός κοσμηματοπωλείου στην Κόρινθο, όταν είδε πρωί- πρωί να μπαίνουν μέσα δυο πελάτες. Όμως, αυτά που ακολούθησαν δεν θα τα είχε φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, καθώς οι άγνωστοι άρχισαν να την ξυλοκοπούν!


Οι δράστες την οδήγησαν με τη σε ένα βοηθητικό χώρο δίπλα από τη σκάλα που οδηγεί στο πατάρι, όπου την έδεσαν. Εκεί άφησαν τρομοκρατημένη την άτυχη γυναίκα αφού την απείλησαν να μη βάλει τις φωνές και άρχισαν να αρπάζουν ό,τι βρήκαν μπροστά τους από τις προθήκες και το ταμείο του καταστήματος. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος από τα γύρω μαγαζιά και σπίτια.

Όταν η κοσμηματοπώλης κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, οι κακοποιοί βρίσκονταν πια μακριά. Σύμφωνα με την καταμέτρηση που έκανε η 37χρονη, οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ και δύο τσάντες που περιείχαν 35 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...