Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τρίπολη: Οι εκπλήξεις στο «Χωριό των Χριστουγέννων» συνεχίζονται…..

Ο Δήμος Τρίπολης σας προσκαλεί την Κυριακή 29-12-2013 και ώρα 13.00-14.00 , στα «Χριστουγεννιάτικα Ζαχαρομαγειρέματα» με τα «Μπισκοτοσπιτάκια».


Χορηγοί της εκδήλωσης : Το εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής της Γωγώς και τα Μπισκότα Παπαδοπούλου.

Ζήσε τη μαγεία στο « Χωριό των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη!!

Η πιο παραμυθένια γιορτή των Χριστουγέννων στην Τρίπολη.

Το « Χωριό των Χριστουγέννων» στην πλατεία Άρεως , θα μας μεταφέρει έως τις 6 Ιανουαρίου 2014 ,για Τρίτη συνεχή χρονιά ,στο μαγικό κόσμο των γιορτών.

Ο Αι Βασίλης , τα ξωτικά και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων ετοιμάζουν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο πιο λαμπερό και φιλόξενο « Χωριό των Χριστουγέννων» , με παιχνίδια , περιπέτεια και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαγικού Χάρτη που δίνει στα παιδιά ο ξωτικούλης - « Κλειδαρούλης» , ένας πολύτιμος συνεργάτης του Αι Βασίλη , οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να εκπαιδευτούν σε δράσεις που διαδραματίζονται στα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.

Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα…« Κλειδιά Συμμετοχής» στις δράσεις του « Χωριού των Χριστουγέννων» επάξια αποκτούν τη βεβαίωση του Επίτιμου Βοηθού του Αι Βασίλη και απολαμβάνουν μια νόστιμη λιχουδιά.

Παιδιά προσοχή … Η παρέα του Αι Βασίλη προειδοποιεί… Στο Μαγικό Χάρτη συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στην κλήρωση Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολλά δώρα!

Οι δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη

Νεραιδοχρώματα (Ζωγραφική προσώπου)
Το Ατελιέ των Ξωτικών (κατασκευές)
Παραμυθόσπιτο (μυθοπλασία)
Το μαγικό σπίτι των Χριστουγέννων (μαγικές παραστάσεις)
Οι Λιχουδιές του Αι Βασίλη (κέρασμα από τον Αι Βασίλη)

Χριστουγεννιάτικος παιδότοπος: Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο«Χωριό των Χριστουγέννων» συμπληρώνεται με το Καρουσέλ ,το μεγάλο παγοδρόμιο , το τρενάκι , τις κούνιες ταχύτητας , το τζάμπινγκ τραμπολίνο και το μαγικό καράβι.

Και ακόμη… Στο « Χωριό των Χριστουγέννων» θα περιηγηθείτε σε μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...