Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σπάρτη: Οι ανήλικοι έκλεψαν πρώτα το φορτηγό και μετά άδειασαν εταιρεία επίπλων

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το φορτηγό που είχε κλαπεί από το προαύλιο μιας άλλης εταιρείας βρέθηκε και μέσα ήταν όλα τα έπιπλα που είχαν κλέψει οι δυο νεαροί ηλικίας 16 και 17 χρόνων


Όλη την... αγγαρεία έκαναν δυο ανήλικοι τσιγγάνοι που, μαζί με τους γονείς τους άδειασαν μια εταιρεία εμπορίας επίπλων στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου! Εκείνοι έκλεψαν το φορτηγό στο οποίο φόρτωσαν τα κλοπιμαία, εκείνοι διέρρηξαν την επιχείρηση και εκείνοι φόρτωσαν τα δεκάδες κλεμμένα έπιπλα!


Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το φορτηγό που είχε κλαπεί από το προαύλιο μιας άλλης εταιρείας βρέθηκε και μέσα ήταν όλα τα έπιπλα που είχαν κλέψει οι δυο νεαροί ηλικίας 16 και 17 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται μαζί με τον 39χρονο πατέρα τους. Συνελήφθη, όμως, στις Αμύκλες Σπάρτης η 36χρονη μητέρα τους και στο σπίτι τους κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, για το ένα από τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 20 Νοεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...