Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Μητροπολίτης Σπάρτης: Ο Μιχαλολιάκος λέει ψέμματα - Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Απορία αλλά και την έντονη ενόχλησή του για όσα φέρεται να υποστηρίζει σε βίντεο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής για το πρόσωπό του, εξέφρασε ο μητροπολίτης Σπάρτης Ευστράτιος.


Ο ιεράρχης αρνήθηκε κάθε σχέση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο ή άλλα στελέχη της ΧΑ στη Λακωνία, διαψεύδοντας τα περί στήριξής του στο ακροδεξιό κόμμα στις τελευταίες εκλογές.

«Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές», φέρεται να ισχυρίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.

Σε παρέμβασή του στο δελτίο του Mega, ωστόσο, ο μητροπολίτης ξεκαθάρισε πως ο αρχηγός της ΧΑ δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη Μητρόπολη Σπάρτης.

«Εκφράζω την οδύνη της ψυχής μου που ακούω αυτά τα πράγματα ... Ουδέποτε το πρόσωπο αυτό είχε σχέση με τη Μητρόπολη... δεν τον γνωρίζω», υπογράμμισε και πρόσθεσε εμφανώς αγανακτισμένος:

«Ελέγξατε ότι λέει αλήθεια; Πώς είναι δυνατόν να παίρνετε τέτοια πράγματα τοις μετρητοίς;»

Ο μητροπολίτης Σπάρτης υποστήριξε τέλος, πως ουδέποτε έλαβε μέρος σε πολιτικές διεργασίες και ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...