Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Ξυλόκαστρο και Μελιγαλά

Πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες για παράνομα τυχερά παιχνίδια από αστυνομικούς σε Κορινθία και Μεσσηνία, στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούνται σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.


Ειδικότερα, άνδρες της ΕΛΑΣ, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε καφετέρια ιδιοκτησίας 46χρονου, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, συνελήφθη 36χρονη Ρωσίδα ως προσωρινά υπεύθυνη, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει σε 59χρονο και 46χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι υπολογιστές, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος της 36χρονης, εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας, για σωματεμπορία κατ΄επάγγελμα και κατά συρροή από κοινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τριών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το ίδιο τυχερό παιχνίδι.

Συνελήφθησαν ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 39χρονος Αλβανός, ο οποίος -όπως διαπιστώθηκε- ήταν παίχτης στο ένα από αυτά. Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα κατασχέθηκαν, καθώς και το χρηματικό ποσό των 363 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...