Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν είκοσι (20) και έγινε έλεγχος σε διακόσια πενήντα (250)


Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια είκοσι οκτώ (228) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εξήντα πέντε (65) παραβάσεις

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (10.12.2013), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια πενήντα (250) άτομα, εκ των οποίων διακόσια δεκατέσσερα (214) ήταν ημεδαποί και τριάντα έξι (36) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια είκοσι οκτώ (228) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι (20) άτομα, από τα οποία δεκατρία (13) ήταν ημεδαποί και επτά (7) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για υπόθεση ναρκωτικών.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν εξήντα τρεις (63) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση για πλανόδιο εμπόριο και μία (1) παράβαση για άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...