Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η αστυνομική επιχείρηση έφερε 21 συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία!

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, έγινε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα και την Κορινθία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 331 άτομα, σε 260 αυτοκίνητα, καθώς και σε 16 καταστήματα.


Επιπλέον, προσήχθησαν 47 άτομα ενώ συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα.
8 στην Αργολίδα και 13 στην Κορινθία.


Ειδικότερα, οι συλληφθέντες στην Αργολίδα κατηγορούνται ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πειραιά, για απόπειρα εκβίασης, ένας για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη από μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 48.346,26 ευρώ, δύο για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις και δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία οι συλληφθέντες κατηγορούνται, δύο για παράνομα τυχερά παίγνια, τρεις για ναρκωτικά, δύο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένας για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά, ένας για αντίσταση και απείθεια, τέσσερις για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, εξιχνιάστηκε, από την ασφάλεια Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στη Χούνη Αργολίδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου τσιγγάνου για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 75 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 7 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για πλανόδιο εμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν 340 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, ένα φορτηγό αυτοκίνητο και 24 ξύλινοι δοκοί σιδηροτροχιών του ΟΣΕ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...