Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Είχαν ρημάξει την Πύλο, το Πεταλίδι και την Μεσσήνη!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα περιπτώσεις κλοπών και κλοπή οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου, του Πεταλιδίου και της Μεσσήνης Μεσσηνίας.
Συνελήφθη, (18-8-2012) το πρωί, στην περιοχή «Μπιρμπίτας» του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 31χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κλοπή τροχοφόρου, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμα ένας 35χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, από τις αρχές του Ιουλίου του τρέχοντος έτους έως και την 17 Αυγούστου 2012, είχαν διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου, του Πεταλιδίου και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, τις εξής περιπτώσεις κλοπών και κλοπής τροχοφόρου:

Την 9-7-2012 στην Μικρομάνη Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από κτήμα ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα.

Την 14-8-2012 στην Σπερχογεία Μεσσηνίας, αφαίρεσαν Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Την 15-8-2012 στον Άγιο Ιωάννη Πεταλιδίου Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.

Την 15-8-2012 στο Αχλαδοχώριο Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Την 16-8-2012 στην παραλία Βελίκας Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από πάγκο με οπωροκηπευτικά, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Την 17-8-2012 στο Νερόμυλο Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα.

Την 17-8-2012 στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν, ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Την 17-8-2012 στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν, μία τσάντα με προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Την 17-8-2012 στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από σκηνή που βρισκόταν σε κάμπινγκ, δύο τσάντες με έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...