Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι ποδηλάτες του Κρουαζιερόπλοιου Berlin στο Ναύπλιο

Μια διαφορετική προσέγγιση επέλεξε η Ραδιοφωνία-Τηλεόραση της Βαυαρίας, Μπαγιέρισερ Ρούντφουνγκ (BR) για να γνωρίσουν οι τηλεθεατές του την ελληνική φύση και τα Ελληνικά αξιοθεάτα των Αρχαιολογικών περιοχών κλπ. με τα ποδήλατα, πράγμα που δίνει μια καλή ευκαιρία για διαφήμιση του Ελλαδικού χώρου και των προϊόντων της χώρας.

Στο φετινό του ταξίδι, το κρουαζιερόπλοιο “BERLIN” με τους τηλεθεατές της BR θα δέσει στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου απ‘ όπου οι ποδηλάτες θα επισκεφθούν το Ναύπλιο και τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Την Τρίτη στις 8.30 το απόγευμα στην «πλατεία Συντάγματος» ο δήμος Ναυπλιέων θα διοργανώσει «Ελληνική βραδιά» προς τιμήν των Γερμανών ποδηλατών, ενώ την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί ομάδα 220 γερμανών ποδηλατών διαφόρων επαγγελμάτων και με ηλικίες πάνω των πενήντα ετών, συνοδευόμενη από ποδηλάτες της Αργολίδας, θα ξεκινήσει απ το λιμάνι του Ναυπλίου για να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Εμπνευστής του “ραδιο-τηλεοπτικού” ποδηλατικού γύρου και ψυχή της διοργάνωσης είναι ο δημοσιογράφος της BR, διευθυντής του Ράδιο 3, κ. Θωμάς Γαϊτανίδης, “Toto“. Πολύ σημαντική είναι και η προσφορά του επιστημονικού συμβούλου, αρχαιολόγου δρ. Σταμάτη Λυμπερόπουλου, ο οποίος με διαλέξεις και προβολές ενημερώνει τους ταξιδιώτες, τόσο για τα μέρη που πρόκειται να επισκεφτούν, όσο και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως ήθη, έθιμα, ελληνικά αγροτικά προϊόντα κ.λπ.

Οι εκδηλώσεις και η ποδηλατοβόλτα θα καλυφθούν από την BR με ολιγόλεπτες απ` ευθείας μεταδόσεις, ενώ θα γυριστεί ένα 45` Video το οποίο θα προβληθεί από την Βαυαρική τηλεόραση.

Καλούνται οι σύλλογοι και οι φίλοι του ποδηλάτου του νομού να πλαισιώσουν τόσο τις εκδηλώσεις υποδοχής των Βαυαρών ποδηλατών, όσο και την πορεία προς τις Μυκήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...