Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το πιο κρίσιμο φθινόπωρο για την περιφέρεια Πελοποννήσου!

Το φθινόπωρο που έρχεται θα είναι καθοριστικό και για την πορεία της Πελοποννήσου αλλά και για τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ο κ.Τατούλης αφιέρωσε ολόκληρο το καλοκαίρι για να προετοιμάσει τα πολύ σημαντικά έργα που θέλει να ξεκινήσουν άμεσα αλλά και να ξεκινήσει η υλοποίηση των πρωτοβουλιών που έχει ήδη πάρει και αφορούν ζωτικούς οικονομικούς και αναπτυξιακούς τομείς.

Μπορεί το κορυφαίο στοίχημα να είναι η διαχείριση των σκουπιδιών όμως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στην ενέργεια, στο ΕΣΠΑ, στον πολιτισμό και στις επενδύσεις.

Να σημειώσουμε επίσης ότι μέσα στο φθινόπωρο θα αρχίσει και η χρηματοδότηση με 22 εκ. ευρώ των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης τονίζει με έμφαση στους συνεργάτες του:

“Δεν θα κριθούμε απο τις ιδέες μας αλλά απο τον βαθμό που θα τις κάνουμε πράξη και θα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Πελοποννησίων,δίνοντας ταυτόχρονα την εκκίνηση για να συνέλθει η οικονομία της περιφέρειας.”

Η πεποίθηση του είναι οτι το σχέδιο που έχει εδώ και καιρό καταθέσει στο περιφερειακό συμβούλιο μπορεί να αποδειχθεί μπούσουλας για την περιφερειακή ανάπτυξη στην Ελλάδα και να βγάλει την Πελοπόννησο απο την δίνη της κρίσης.

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο που θα κληθεί να πάρει τις μεγάλες πολιτικές αποφάσεις για την πορεία της περιφέρειας.

Απο σήμερα οι υπηρεσίες της περιφέρειας μπήκαν σε μακρά περίοδο συναγερμού για να προχωρήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις..!

Το καλοκαίρι τελείωσε για όλους και πλέον σηκώνουν τα μανίκια για δουλειά..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...