Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Άργος: Φίλοι του δημοτικού Ωδείου

Mε την με αριθ. 57/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου εγκρίθηκε... η δημιουργία του καλλιτεχνικού Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου» μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κύριος στόχος του συλλόγου είναι η προβολή του έργου του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών σε όλο το νέο Δήμο για την παροχή μουσικής παιδείας σε κάθε ενδιαφερόμενο με κάθε νόμιμο και ηθικό τρόπο.
Συγχρόνως, με την ίδρυση του συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου», το Δημοτικό Ωδείο Άργους – Μυκηνών θα αποκτήσει ένα θερμό υποστηρικτή, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική κοινωνία.
Οι εκλογές της 1η Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έτυχαν μεγάλης απήχησης από τα μέλη του συλλόγου.
Στην 1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίσθηκαν οι αρμοδιότητες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ως εξής:
Πρόεδρος : Ελένη Κονομάρα
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Μητσόπουλος
Γραμματέας: Αντιγόνη Μυλωνά
Ταμίας: Γεωργία Μαυρομμάτη
Μέλη: Γωγώ Μούκα, Ελένη Αλωνιστιώτη
Εκπρόσωπος των καθηγητών του ΔΩΑ: Ράνια Κουτρούλη
Αναπληρωματικό Μέλος: Σία Μπακοπούλου
Αυτή την στιγμή ο σύλλογος προγραμματίζει τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν με την έναρξη του νέου σχολικού έτους και ευελπιστεί στη συνεργασία και στήριξη του κοινού του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...