Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Καλαμάτα: Μαθητές ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα!

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς μαθητές Λυκείου


Στο «δόκανο» της Ασφάλειας Καλαμάτας βρέθηκαν τέσσερις νεαροί μαθητές Λυκείου, που είχαν βρει τρόπο να ψωνίζουν… δωρεάν πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία είχαν αναπαράγει με απλές φωτοτυπίες!

Η σπείρα των ανήλικων παραχαρακτών εξαρθρώθηκε όταν ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στην Καλαμάτα διαπίστωσε πως το χαρτονόμισμα με το οποίο αγόρασε προϊόντα ευτελούς αξίας ένας 17χρονος Ρουμάνος ήταν πλαστό και κάλεσε αστυνομικούς. Ο ανήλικος αλλοδαπός δεν άργησε να ομολογήσει ποιοι του είχαν δώσει το παραχαραγμένο χαρτονόμισμα.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν οι τρεις Έλληνες συμμαθητές του ηλικίας 17, 19 και 17 χρόνων, που όπως αποδείχθηκε είχαν πληρώσει στο ίδιο κατάστημα με πλαστά άλλες τρεις φορές! Τα «μαϊμού» 20ευρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος, ενώ σε βάρος του ενός 17χρονου Έλληνα ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν 24 κροτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...