Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο ΝΕΟΣ "ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΕΤΟΥ"ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ


Σε συγκέντρωση πολιτικών εξελίχθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του νέου καταστήματος του αντιδημάρχου Ναυπλιέων Ανδριανού Δήμα στο Ναύπλιο. 

Ο "Φούρνος του Μπακέτου" τους ένωσε όλους και από σχεδόν όλες τις παρατάξεις ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων με τον οικοδεσπότη να μην κρύβει την χαρά του.

Το νέο πρατήριο άρτου στην Σιδηράς Μεραρχίας δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές του Ναυπλίου να προμηθευτούν το γνωστό ψωμί του Μπακέτου και όχι μόνο.

Το κατάστημα διαθέτη έκτος από τα αρτοπαρασκευάσματα, καφέ, γλυκά, σάντουιτς, σφολιατειδή καθώς κρασιά και μέλι.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε πολύς κόσμος από το Ναύπλιο, το Άργος, την δημοτική ενότητα της Μιδέας και άλλες περιοχές της Αργολίδας.

Την νέα επιχειρηματική προσπάθεια  του συμπαθή αντιδήμαρχου Ναυπλιέων  στήριξαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, οι αντιδήμαρχοι και συντοπίτες του Α.Λυκομήτρος Γ.Τζαρίμας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Τ.Σαλεσιώτης, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αργολίδας Γ.Άρχοντας, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους - Μυκηνών Ι.Μαλτέζος, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σ. Αυγουστόπουλος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...