Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία δήμου Τρίπολης για τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Τους απλήρωτους λογαριασμούς οικονομικά αδύναμων δημοτών του για τους οποίους η ΔΕΗ έχει προβεί σε ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης αναλαμβάνει ο δήμος Τρίπολης κατόπιν πρότασης του δημάρχου που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο.


Μετά την αποδοχή της πρότασης δόθηκε εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου να έρθει σε επαφή με τη ΔΕΗ και να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία.


Ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, δήλωσε ότι «παρόλο που τα έσοδα το 2014 θα μειωθούν για τον δήμο Τρίπολης κατά 2,2 εκατ. ευρώ, εμείς συντάξαμε τον προϋπολογισμό του δήμου, με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας».

«Στεκόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό δίπλα στους πολίτες του δήμου μας και όπως επιτάσσει η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα, θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να προστατεύουμε τους αδύναμους δημότες μας» πρόσθεσε.

Ο δήμος Τρίπολης δεν προχώρησε σε αύξηση των δημοτικών τελών, ενώ στον προϋπολογισμό του 2014 έχει αυξήσει τις πιστώσεις για τις κοινωνικές δομές. Ήδη ο δήμος λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, φαρμακείο και σύντομα ετοιμάζεται να λειτουργήσει κοινωνικό οδοντιατρείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...