Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ανθρωποκυνηγητό για τους αδίστακτους ληστές της εθνικής οδού

Με μπλόκα η αστυνομία ψάχνει να βρει τη σπείρα των πέντε αδίστακτων ληστών στήνουν οδοφράγματα με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα


Με μπλόκα και έρευνες σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τη σπείρα των πέντε αδίστακτων ληστών οι οποίοι στήνουν οδοφράγματα με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα, προκειμένου να αναγκάσουν τα υποψήφια θύματά τους να σταματήσουν.


Με σίδερα που είχαν ρίξει διάσπαρτα στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού, στο 93ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, υποχρέωσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν 66χρονο οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του για να τα βγάλει από το δρόμο. Τότε,  πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και άρχισαν να τον χτυπούν και να του ζητούν επίμονα χρήματα. Ο ηλικιωμένος οδηγός υπέστη σοκ και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, αλλά αυτό δεν πτόησε τους δράστες που άδειασαν τις τσέπες του και ερεύνησαν το αυτοκίνητο.

Άρπαξαν 100 ευρώ, του έβγαλαν τη βέρα και την αλυσίδα με το χρυσό σταυρό που φορούσε και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση! Το θύμα ενημέρωσε την Ασφάλεια και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών, αλλά δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος τους. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι δράστες θα στήσουν ξανά καρτέρι στην εθνική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...