Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

easyjet: Πέντε νέα δρομολόγια από και προς Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2014 - Και σε Καλαμάτα

Πέντε νέα δρομολόγια εξωτερικού από και προς την Ελλάδα, τα οποία θα ξεκινήσουν τη θερινή σεζόν του 2014, ανακοίνωσε ο διευθυντής Ευρώπης της easyjet Michael Campbell, σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους στην Αθήνα.


Από τον Απρίλιο του 2014 και με συχνότητα δύο πτήσεων ανά εβδομάδα, η Αθήνα θα συνδέεται με το Αμβούργο, το Ηράκλειο με το Εδιμβούργο και η Κως με τη Γλασκώβη. Επίσης, από τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Νάπολη τόσο προς τη Μύκονο όσο και προς την Κέρκυρα.


Όπως τόνισε ο κ. Campbell, στόχος της Easyjet είναι η διεύρυνση και επιμήκυνση των δρομολογίων καθ’όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς δίδεται η ευκαιρία για καλύτερη εκμετάλλευση του τουριστικού ρεύματος, με τη συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στην Ελλάδα να αυξάνεται κατά 7%, με εκτιμώμενη μετακίνηση δύο εκατ. επιβατών.

Το 2013 η Easyjet θα “κλείσει” με 1,7 εκατ. επιβάτες και 55 δρομολόγια από και προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της easyjet, κ. Στέφανο Βακιρτζή, το 2013 η χωρητικότητα του στόλου της εταιρείας στην Ελλάδα μειώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυξήθηκε σε άλλες περιοχές και κλείνει το έτος με συνολική μείωση κατά 5,75%. Το 2013 η εταιρεία έφερε και νέες πτήσεις στην Ελλάδα, όπως Λονδίνο - Καλαμάτα, Λονδίνο - Μύκονος και Μάντσεστερ - Σαντορίνη.

Ο κ. Campbell διευκρίνισε πάντως ότι η easyjet δεν ενδιαφέρεται να εισέλθει σε κάποιο δρομολόγιο εσωτερικού στην Ελλάδα.


easyJet, Strategic partner in Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...