Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η Τρίπολη έχει «πνιγεί» ξανά στα σκουπίδια


Η πόλη της Τρίπολης έχει «πνιγεί» ξανά στα σκουπίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalimera-arkadia, ο χώρος που πηγαίνουν τα σκουπίδια στην «Αγία Τριάδα» έχει φρακάρει και ότι ο δήμος σταμάτησε να μαζεύει τα απορρίμματα, αφού δεν έχει που να τα πάει.

Από τη στιγμή που σταμάτησε η αποκομιδή, ήταν θέμα χρόνου να ξεχειλίσουν οι κάδοι, να πέσουν σκουπίδια στους δρόμους και να δημιουργηθεί ένα σκηνικό απαράδεκτο για την πόλη.

Πότε θα μαζευτούν τα σκουπίδια, κανείς δεν το ξέρει. Το πρόβλημα έχει δύο σκέλη. Το ένα σκέλος έχει να κάνει με την έγκριση μίας δημοπρασίας που θα επιτρέψει στο δήμο να μεταφέρει σκουπίδια από την Αγία Τριάδα, εκτός Τρίπολης και για την έγκριση αυτή απαιτείται απόφαση του Ελεγκτικού. Με το Ελεγκτικό υπάρχει πρόβλημα στην Αρκαδία, κάτι που έχουν επισημάνει πολλοί… Άρα, πότε θα υπάρξει έγκριση, είναι κάτι που δεν γνωρίζει κανείς.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τη μονάδα που θέλει να λειτουργήσει ο δήμος στον Άγιο Κωνσταντίνο, για να λύσει το πρόβλημα. Για να προχωρήσει αυτό το θέμα, πρέπει να εγκρίνει την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ενώ, κάποιες άλλες πληροφορίες μιλούν για νέα εμπλοκή από την Αεροπορία.

Κατά συνέπεια, πρόκειται για ένα πολυσύνθετο πρόβλημα και μέχρι να βρεθεί λύση, τα σκουπίδια, θα μένουν στην πόλη αμάζευτα και οι λόφοι ολοένα και θα μεγαλώνουν.

Πηγή:kalimera-arkadia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...