Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ένταση και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου

 
Ένταση επικράτησε και πάλι σήμερα κατά την συνεδρίαση της εξ αναβολής χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων λόγο μη απαρτίας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Α.Λυκομήτρος κάνοντας αναφορά σε δημοσιεύματα που θίγουν το ίδιο για την στάση που κράτησε στην ψήφιση της πρότασης καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσα, που κατέθεσε ο δημοτικος σύμβουλος Γ.Γκιόλας στο δημοτικό συμβούλιο και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.


Τα αίματα άναψαν στην συνέχεια με αφορμή και το χθεσινό επεισόδιο με τον Γ.Μπουζαλά και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλο, με τον Ν.Χρόνη να μέμφεται τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Π.Μπούκουρη για την στάση του.


Η ένταση αποκλιμακώθηκε αφού η συνεδρίαση διακόπηκε για μερικά λεπτά και με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο να τονίζει πως το δημοτικό συμβούλιο έχει καταντήσει η χαρά των δημοσιογράφων που καλύπτουν τα πρώτα 20 λεπτά της συνεδρίασης που έχει ένταση και ο κόσμος νομίζει πως μόνο τσακωνόμαστε ενώ τρέχουν πολύ σημαντικά ζητήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...