Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Εξασθενημένος έφτασε και στην Αργολίδα ο κυκλώνας Κλεοπάτρα


Εξασθενημένος μεν, αλλά έφτασε και στην Αργολίδα τα ξημερώματα και έπληξε με ισχυρές βροχές πολλές περιοχές της ευρύτερης περιοχής, ο κυκλώνας Κλεοπάτρα που σάρωσε τη Σαρδηνία.
 

Η ισχυρή νεροποντή συνοδευόμενη και από δυνατό άνεμο, στις 5:00 τα ξημερώματα έκανε πολλούς να ξυπνήσουν από τον θόρυβο της καταιγίδας που έπληξε τον Αργολικό κάμπο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Δέντρα έσπασαν, ταμπέλες ξεκόλλησαν, ενώ πολλές αυλές σπιτιών πλημμύρισαν. 


Στο Πάρκο Παπαιωάνου κοντά στο σχολείο της Νέας Κίου, αρκετά δέντρα έσπασαν από την καταιγίδα και κλήθηκε η πυροσβεστική για να τα απομακρύνει.

Αναλυτικά, η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα καταιγίδες στα δυτικά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερά και τα βορειοανατολικά, ενώ κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα βορειοδυτικά.


Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο Πέμπτη, με νεφώσεις και βροχές. Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, γρήγορα όμως θα περιοριστούν στην ανατολική ν ησιωτική χώρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται βελτίωση.

Οι άνεμοι θα ονέουν στα δυτικά δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...