Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εκδηλώσεις του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «O Παλαμήδης» για την επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της ιστορικής επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «ο Παλαμήδης» πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 23η Νοεμβρίου λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα του Βουλευτικού.


Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Ιωάννης Αντωνίου Παναγιωτόπουλος, Λέκτορας Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας – Γεν. Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης.


Στην εκδήλωση συμμετείχε το Μικτό Πολυφωνικό σχήμα της Χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου υπό την διδασκαλία –Διεύθυνση του Αρχιμουσικού –Μαέστρου Θεοδοσίου Αντωνιάδη.

Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν,ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ.Ανδριανός, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, o πρώην διπλωμάτης Στέλιος Περάκης ο πρώην δήμαρχος  Ναυπλίου και βουλευτής Αργολίδας Γ.Τσούρνος, οι πρώην Νομάρχες Αργολίδας Δ. Σαραβάκος και Β. Σωτηρόπουλος και οι στρατιωτικές αρχές του Νομού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος Συλλόγου «ο Παλαμήδης» κ.Γ.Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος Συλλόγου απανταχού Ναυπλιέων «ο Ναύπλιος» και ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ζατουνιτών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...